TRDShop
Thanks Thanks:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Limp Mode after installing LT headers

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    10-29-18
    Posts
    2
    Gameroom Cash
    $5000
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default Limp Mode after installing LT headers

    My truck ran fine before the garage installed my LT headers. Now I can't even get her home because of Limp Mode. Could the delete of the 2nd O2 cats be causing this. They say that it's the pigtail plug on the AIS (broken wire). So I disconnected the AIS (grey plugs by the coolant and air filter per Dez) and reset the computer. Runs for a half block, then right back into limp mode. and dies at idle. Any help would be appreciated. Thanks in advance.

  2. #2
    TG Super Moderator
    tonyspin's Avatar
    Join Date
    01-31-09
    Location
    Long Island
    Posts
    4,207
    Gameroom Cash
    $83818
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    80

    Default Re: Limp Mode after installing LT headers

    What year is your truck and which engine?

  3. #3
    Rookie
    Join Date
    10-29-18
    Posts
    2
    Gameroom Cash
    $5000
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default Re: Limp Mode after installing LT headers

    2010 Tundra Limited 5.7
    Now it is at the dealer.
    Last edited by 77Gunz; 11-02-2018 at 03:25 PM.
    __________________
    Thread Author

  4. #4
    TG Super Moderator
    tonyspin's Avatar
    Join Date
    01-31-09
    Location
    Long Island
    Posts
    4,207
    Gameroom Cash
    $83818
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    80

    Default Re: Limp Mode after installing LT headers

    Please let us know what they find

  5. #5
    Administrator
    Dez's Avatar
    Join Date
    11-17-07
    Location
    SoCal IE
    Posts
    25,293
    Gameroom Cash
    $100313230
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    366

    Default Re: Limp Mode after installing LT headers

    Any word?
    __________________

    Shoot me a PM about G-Tek Fab Door Sill Protectors and SABM (Stock Air Box Mod) kits for your 2007/2016+ Tundra>>> PM Dez


    "Gregorio"

Similar Threads

  1. Break in mode?
    By 14trd in forum 2014+ Toyota Tundra/3rd Generation Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-21-2014, 07:53 PM
  2. Ford F-150 EcoBoost Problems: Shuddering, Power Loss & Limp Mode
    By TundraHeadquarters in forum TundraHeadQuarters
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2012, 02:17 PM
  3. Tow/Haul mode
    By paintingtundra in forum Camping/Road Trips/Vacations
    Replies: 3
    Last Post: 02-25-2011, 06:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •