Below Header GoPro
Thanks Thanks:  1
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 13 to 14 of 14

Thread: Cam Position Sensor - Circuit Malfunction

  1. #13
    Rookie
    Join Date
    06-23-18
    Posts
    1
    Gameroom Cash
    $5000
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    0

    Default Re: Cam Position Sensor - Circuit Malfunction

    I’m having same problem 4.7 2002 sequoia. First the serpentine belt came off. Put it back on and popped off again. That’s when notice it was the fan moving up and down. I tried starting it and it did. I didn’t it one more time it wouldn’t want to start again.

    Got the fan clutch bracket replaced. The truck wouldn’t start without giving it gas. Drove around the block lights came on tsc trac, vsc and check engine ligh. Codes p1126 and p0340. Today I replaced the sensor got the truck started without giving gas. Was told to turn off and start again. This time it wouldn’t without giving gas. It’s ilding rough again. Did not drive it just sound loss of power rough etc.

    Not sure what to do now.

  2. #14
    TG Super Moderator
    tonyspin's Avatar
    Join Date
    01-31-09
    Location
    Long Island
    Posts
    4,187
    Gameroom Cash
    $83818
    Post Thanks / Like
    Rep Power
    79

    Default Re: Cam Position Sensor - Circuit Malfunction

    Quote Originally Posted by Mrositas View Post
    Not sure what to do now.
    Bring it to the dealer

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Tire Pressure Sensor scam or coincident?
    By WLRay in forum Wheel & Tire Fitment Questions & Info
    Replies: 17
    Last Post: 01-06-2015, 10:35 PM
  2. American Racing Circuit Wheels
    By Marky Mark in forum Tundra Wheels, Tires & Brakes
    Replies: 18
    Last Post: 02-04-2011, 08:19 AM
  3. Interest in a Circuit Track meet?
    By cater in forum SouthEast
    Replies: 3
    Last Post: 10-28-2010, 06:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •